lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kevätjuhliin kakkuehdotukseni....................

Nythän leipuri-kondiittorille on mahdollisuus "näytönpaikkaan" :)
Itse ajattelin tällaista marenkikuorrutuskakkua.

Ostin digitaalisen pistomistarin n. 23e.
Näytti Suomessa maksavan 32e. On kyllä tarpeeseen, jos haluat onnistua marengin kuumennuksessa 65 asteeseen. Pikkasen oli kiire koristelussa, kun leipomossa näytti 28 astetta lämmintä jo.


Tai sitten vain perinteisemmin mansikkakakku.
Suomestahan ei vielä löydä tuoreita, mutta voihan
sitä käyttää vaikka kiiwisiivuja ja kirsikoita väliin.

Värjäsin puolet taikinasta punaisella
karamellivärillä ja paistoin sen toi-
sessa vuossa. Suosittelen leikkaamaan
osat vielä useampaan siivuun. Siten
tulee vielä mehukkaampi ja värik-
käämpi Sateenkaarikakku. Välit
"liimasin" yhteen sokerisiirapilla ja
marengilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti